Excite

Mooi haar krijg je met Andrélon

Een bad hair day onvermijdelijk? Niet als je precies de producten kiest die gemaakt zijn voor jouw haartype. En dan zit je bijvoorbeeld met Andrélon goed. Andrélon heeft namelijk producten voor droog, vet, krullend, stijl en onbehandelbaar haar. Kortom, je kunt er alle kanten mee op. Maar wat past precies bij jouw haar?

Wat voor haar heb je?

De makkelijkste manier om erachter te komen wat voor soort haar je hebt, is door het gewoon aan de kapper te vragen. Die kan vrij snel zien of je haar droog is, of juist helemaal niet. Droog haar splijt snel en ziet er snel dof uit. Vet haar is daarentegen vaak een dag na het wassen alweer viezig.

Goede haarverzorging

Mooi haar komt niet aanwaaien, dat dank je aan een goede haarverzorging. En dat begint al bij de shampoo. Aan de hand van je haartype, kies je je shampoo. Andrélon heeft bijvoorbeeld shampoo voor stijl haar, maar ook voor haar met laagjes of geverfd haar. Als je twijfelt tussen twee soorten, probeer ze dan beide en kijk welke beter bevalt. Naast het haar wassen, wil je het natuurlijk ook verzorgen. Dat doe je met een conditioner. Er is conditioner die je weer uitspoelt en conditioner die je in je haar laat zitten. Een van de twee is niet beter, het is maar net wat je zelf prettiger vindt.

Tot slot komt de styling. Het resultaat daarvan is het meest in het oog springend, maar in het proces van haarverzorging is het pas de laatste stap. Stylen doe je bijvoorbeeld met mousse of gel.

Je eigen stylist met Andrélon

Als je uit de producten van Andrélon uitzoekt wat het beste bij jouw haar past, dan ben je binnen een mum van tijd je eigen stylist. Het vraagt even om een investering, maar die haal je er zo weer uit. Bovendien zit je haar dan altijd goed en dat is ook wat waard!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021