Excite

Slaap je jong met het anti-rimpelkussen

Als je slaapt, herstelt je huid zich. Ook krijgt je lijf de kans weer om helemaal op te knappen. Slapen is dus belangrijk voor je. Maar hoe je slaapt is minstens zo belangrijk. Uit onderzoek blijkt dat 'verkeerd' slapen op den duur slaaprimpels op kan leveren. Dat voorkom je met een anti-rimpelkussen.

Ontstaan van slaaprimpels

Slaaprimpels zijn in wezen heel onschuldige rimpels; ze ontstaan tijdens het slapen, doordat je steeds in dezelfde houding ligt. Veel mensen slapen graag op hun gezicht en hebben een voorkeur voor één kant. Hierdoor wordt die kant van het gezicht overbelast en kan dat na verloop van tijd leiden tot slaaprimpels. Een anti-rimpelkussen zou daarbij kunnen helpen. Dat is een kussen met allerlei inhammen, waardoor je eigenlijk nooit meer volledig met je gezicht plat op het kussen ligt.

Wel is het nog zo comfortabel, dat je geen moeite met slapen hebt. Het anti-rimpelkussen, ook wel 'safe my face' genoemd, voorkomt niet alleen slaaprimpels, maar ook de vouwen in je gezicht die je na een diepe nachtrust kunt hebben. Het is niet voor niets een vaak geziene accessoire bij beroemde sterren.

Anti-rimpelkussen vooral voor vrouwen?

Hoewel het anti-rimpelkussen nog niet heel lang op de markt is, is het wel in korte tijd razend populair geworden. Opvallend genoeg wordt het kussen wel vooral door vrouwen gebruikt. Zij blijken er in de praktijk namelijk veel moeite mee te hebben om op hun rug te slapen. Mannen kunnen dat veel beter en hebben daarom veel minder last van slaaprimpels. Voor hen is een anti-rimpelkussen dan ook helemaal niet nodig.

Je anti-rimpelkussen online bestellen

Wie een anti-rimpelkussen wil, kan deze het beste online bestellen. In Nederland zijn ze nog niet volop verkrijgbaar bij slaapspeciaalzaken. Let wel altijd even op de maat; er zijn standaardmaten, maar ook extra grote of juist heel kleine exemplaren. Met een goede maat kun je rekenen op het beste resultaat.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021