Excite

Stralende teint met Australian Gold

Een lekker bruin tintje is mooi, maar hoe kom je daar op een veilige manier aan? Met Australian Gold. Dit merk is gespecialiseerd in zonneproducten, zowel voor in de echte zon, als voor onder de zonnebank. Extra voordeel: ze zijn ook nog eens goed voor de huid en verzorgen die tot in de puntjes.

Nummer één

In de 25 jaar dat het merk bestaat, is Australian Gold uitgegroeid tot het grootste merk in zonneproducten ter wereld. Praktisch, want dat betekent dat je het niet alleen in Nederland kunt kopen, maar ook op je vakantiebestemming. Ondanks die massale bekendheid is het geen product dat je op elke hoek van de straat vindt. Het mag alleen verkocht worden via zorgvuldig geselecteerde verkooppunten. Dit komt omdat het merk het belangrijk vindt dat mensen het op de juiste manier gebruiken. Het is immers wel je huid waar je mee te maken hebt en als je daar niet zorgvuldig mee omgaat, kan dat verstrekkende gevolgen hebben.

Uitgebreid productassortiment

Australian Gold heeft een uitgebreid assortiment met producten. Je kunt gaan voor zonnebrandcrème, maar ook voor een tanner. Een tanner helpt je om sneller bruin te worden; je huid krijgt dan sneller een meer intense kleur. Tanners zijn beschikbaar voor in de zon en voor onder de zonnebank. Natuurlijk kan het voorkomen dat je toch wat te lang bent blootgesteld aan uv-licht. In dat geval biedt Australian Gold verschillende verkoelende en verzorgende producten. Gebruik die ook zeker, want als een verbrande huid niet goed gekoeld en verzorgd wordt, komt het vervellingsproces veel sneller op gang. Bovendien veroudert je huid dan eerder.

Australian Gold ook voor je haar

Ter ere van de 25e verjaardag van Australian Gold zijn de lijnen uitgebreid met veel nieuwe producten. De belangrijkste toevoeging is de speciale haarlijn. Hiermee kun je ook je haar verzorgen. Een slimme zet, want veel zon, zee en strand kunnen funest zijn voor gezond haar. Maar met deze lijn hoeft dat voor jou niet meer uit te maken!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021