Excite

Maak je mooi met BeautyGloss

Heb je altijd al willen weten hoe je suikerwax maakt of hoe je van die prachtige krullen fabriceert met een stijltang? Dan is er een website die je dat kan vertellen: BeautyGloss. BeautyGloss is een echte beautysite van beautyblogster Mascha Feokistova. In haar talloze artikelen en filmpjes legt ze uit hoe je jouw schoonheid het beste naar voren brengt.

Populairste blog voor beauty

In Amerika zijn beautybloggers heel gewoon, maar in Nederland zijn er maar weinig die zo succesvol en bekend zijn als Mascha. Haar BeautyGloss weet elke dag maar liefst 70.000 unieke bezoekers te trekken. Dat maakt de site ook weer aantrekkelijk voor fabrikanten; zij sturen hun spulletjes met plezier naar Mascha op, voor een review. Overigens is het opsturen niet automatisch reden om er ook een review over te plaatsen; het lukt vaak maar om ongeveer 10 procent van de aanmeldingen ook daadwerkelijk te behandelen. Wat wel fijn is, is dat elke review bijna garant staat voor uitverkochte schappen.

Zie hoe je het doet

Het populairst op het blog van Mascha zijn de filmpjes. Dat is niet verwonderlijk; daarin kun je namelijk precies zien wat ze doet. En dat spreekt veel meer aan dan wanneer je alleen leest hoe iets moet. Neem bijvoorbeeld het zelf maken en gebruiken van suikerwax. Daarbij is de kleur van de wax erg belangrijk. Die kleur laat zich moeilijk omschrijven, maar in een filmpje zie je direct wat er bedoeld wordt. Zo wordt de kans op succes bij het thuis proberen natuurlijk ook groter. En dat geldt voor alles; van tutorials over het aanbrengen van make-up, tot het maken van mooie krullen in je haar.

Trends op BeautyGloss

Op BeautyGloss lees je niet alleen hoe je dingen moet doen, maar ook wat goede producten zijn en wat de nieuwste producten zijn. En als dat nog niet voldoende is, dan kun je ook de BeautyGloss-dag bezoeken. Daar kun je je haar laten doen of je make-up én natuurlijk alle nieuwste trends bekijken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021