Excite

Best verkochte parfum is van Beyonce

Het best verkochte parfum van de sterren is Beyonce’s Heat. Het geurtje is zo’n grote hit dat het het beste verkochte parfum van de sterren aller tijden is. Heat is het meest recente parfum van Beyonce. De zangeres bracht in totaal zes geuren uit: Heat, Heat Rush, Midnight Heat, Pulse, Pulse NYC en Pulse Summer Edition. Beyonce is blij met de populariteit van haar nieuwste geur. Via haar website laat ze weten: “Heel erg bedankt voor de steun voor mijn parfumlijn.”

Inkomsten

De parfums van Beyonce zijn een mooie manier voor de zangeres om extra inkomsten te genereren, naast haar muziekverkoop. Wereldwijd hebben de parfums al zo’n 300 miljoen euro opgebracht.

Heat geur

Heat is een bloemige geur met vanille, sandelhout en açaibessen en heeft erge veel fans. De geur, verpakt in een opvallende flacon, is gemaakt door Beyonce ter ere van haar meest recente wereldtournee: de Mrs. Carter Show. Een cadeau van Beyonce aan haar fans. Zo hebben bezoekers van de show een leuk aandenken aan het optreden van de zangeres.

Tegen E-News vertelt Beyonce dat de parfum haar Mrs. Carter Show precies goed weergeeft. “Ik hou van muziek, ik hou van optreden en ik hou van mijn fans,” zegt de vrouw van Jay Z. “Ik wilde ze een speciaal aandenken aan mijn tournee geven. Dit parfum heeft dezelfde kracht, passie en speelsheid als mijn show.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021