Excite

De beste zelfbruiner voor jouw gezicht past bij jouw huid

Voor een mooie kleur gebruik je de beste zelfbruiner voor het gezicht. Een crème of gel is hier het meest geschikt voor. Zo kan je de zelfbruiner nauwkeuriger opsmeren. Kleine plekjes en gaatjes worden hierbij niet vergeten. Zelfbruiners voor het gezicht zijn er in allerlei soorten en in diverse prijsklassen.

Payot voor lichaam en gezicht

Het cosmeticamerk Payot heeft veel verzorgingsproducten voor het gezicht. De gezichtsbruiner van Payot is geschikt voor zowel het gezicht als de rest van het lichaam. Dat scheelt, want zo hoef je niet meerdere producten te kopen. De 150 ml grote tube heet Lait Auto-bronzant Anti-âge. Met deze crème kunnen alle huidtypes een natuurlijke egale bruine teint krijgen.

Lichte bronzing

Heb je een heel lichte huid? Dan hebben de cosmeticamerken Lancaster en Nivea het ideale zelfbruiningsproduct voor jouw gezicht. De Ultra Natural Bronze Care SPF6 van Lancaster is ideaal voor lichte huidtypes. Het is een fijne 'bronzing' crème die makkelijk uitsmeert en een natuurlijke bruine teint geeft.

Nivea-bescherming

De Nivea-lijn Protect & Bronze is bewerkt met een bestandsmiddel die de productie van pigment stimuleert. Naast een blijvende bruine kleur geeft het je huid ook bescherming. Met de Protect & Bronze zonnemelk krijgt jouw lichte huid extra bescherming en een zomerse teint.

L'Oreal gezichtsgel

Een merk dat niet mag ontbreken in dit rijtje is L'Oreal. Kijk op de website loreal-paris.nl tussen de Sublime Bronze producten. Een daarvan is de Sublime Bronze Zelfbruinende Gel voor het gezicht met de mooie naam Gel Autobronzant Translucide. Deze gezichtsbruiner van L'Oreal geeft een vette huid een stralende en gelijkmatige kleur.

Voor een extra kleur is de beste zelfbruiner voor het gezicht voor ieder huidtype verschillend. Een lichte huid, een vette huid of een gevoelige huid hebben allemaal andere eisen voor een crème of gel. De beste bruine teint maak je met de zelfbruiner die de beste verzorging biedt voor jouw huid.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021