Excite

Op zoek naar bijzondere oorbellen?

Wanneer je gaatjes in je oren hebt, zal je waarschijnlijk geregeld oorbellen dragen. Niet verwonderlijk, want met mooie en speciale oorbellen maak je je outfit pas écht af! Maar wat voor oorbellen draag jij meestal: de geijkte knopjes en ringetjes, of ga je voor echt bijzondere oorbellen? Waar vind je de oorbellen die niemand heeft?

Op zoek naar bijzondere bellen

Wil je bijzondere oorbellen, dan moet je natuurlijk wel even verder kijken dan de schappen van de HEMA, de V&D, de Six of de H&M. Want hoewel daar zeker prachtige exemplaren bij zitten, zijn oorbellen die 'iedereen' heeft, natuurlijk niet zo bijzonder. Dus wil je echt de show stelen, dan ga je op zoek naar iets heel exclusiefs! Wat dacht je bijvoorbeeld van de volgende opties?

Oorbellen van lavasteen

Lavasteen doet, vanwege zijn kleur en zijn 'pokdalige' uiterlijk, een beetje buitenaards aan. Oorbellen met lavasteen geven je oren dan ook een heel bijzonder tintje! De lavasteenbellen zijn onder andere te koop bij ByKaRo.

Kogelhulzen

Kogelhulzen?? Ja, je leest het goed. In de Amerikaanse Colorado Mountains liggen de kogelhulzen voor het oprapen. Designer Amy Johnson kwam vervolgens op het idee om deze hulzen te verwerken in sieraden. De wild chick-bellen zijn onder andere te koop bij Cake Jewelry.

Pauwenveren

Pauwenveren schijnen geluk te brengen. Of het echt zo is, weet niemand, maar proberen kan geen kwaad nietwaar? Daarnaast zijn pauwenveren, gelukbrengers of niet, al een sieraad voor het oog. En nu ook voor het oor, want bij o.a. Een beetje geluk koop je exclusieve pauwenveeroorbellen!

Lord of the Rings

Ook zo dol op The Lord of the Rings? Bij Large Popmerchandising koop je je eigen Arwens Evenstar!

Nog niet exclusief genoeg?

Je ziet: wie op zoek is naar bijzondere oorbellen, heeft nog aardig wat keuzes. Maar er zijn altijd mensen voor wie 'bijzonder' nog niet exclusief genoeg is. Wil je oorbellen die echt niemand heeft? Maak dan je eigen oorsieraad! Met behulp van kettelstiften maak je je eigen hangers, die je vervolgens naar hartenlust decoreert met kralen, edelstenen, zoetwaterparels en andere deco. Leuk om samen met vriendinnen te doen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021