Excite

Budgettip voor de man: bodyspray

De parfumeries en drogisten staat vol met heerlijke geuren voor de man, maar ze zijn vaak erg prijzig. Bodyspray is de oplossing voor mannen die wel lekker willen ruiken, maar van wie de portemonnee is aangetast door de crisis. Op naar de drogist dus! En pak de dames in met een heerlijke geur.

Wat maakt een bodyspray?

Ondanks dat de naam bodyspray doet vermoeden dat het gaat om een parfum, is bodyspray een variant van deodorant. Het is alleen bedoeld voor veel meer plekken op het lichaam dan alleen onder de oksels. Denk aan op de borst of soms zelfs over kleren of in het gezicht. De geur is veel minder sterk vergeleken met een parfum en daarom kun je er meer van gebruiken zonder de rest van de dag een hinderend geurspoor achter te laten.

Waar koop je bodyspray?

Bodyspray kun je vinden bij vrijwel elke parfumerie of drogist. Er zijn luxe merken parfum te koop, die een bodyspray verkopen in dezelfde geurlijn. Je zou dus eventueel een combinatie van een echt parfum en een bodyspray kunnen gebruiken. Dat zorgt er meteen voor dat je niet verschillende geuren door elkaar gebruikt. Er zijn ook goedkopere versies van bodyspray te koop. Een bekend voorbeeld is het merk Axe (Unilever). Van dit merk zijn uitsluitend bodysprays te koop en er is geen complimenterend parfum.

Bodyspray kiezen

Bodyspray heeft een sterkere geur dan deodorant en zeker als je een grootgebruiker bent is het belangrijk dat je een geur kiest die bij je past. Neem je vriendin mee als je je aankoop gaat doen en vraag om second opinions bij het personeel.

Spray je weer fris!

Voordat je 's ochtends naar je werk vertrekt, of 's avonds voor het uitgaan als je geen tijd of zin hebt in een uitgebreide douche, bodyspray is de perfecte opfrisser van je lichaam. Bovendien is het een perfect betaalbaar alternatief voor duurdere geuren en parfums. Ideaal tijdens de wat krappere economische tijden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021