Excite

Geef een boost aan je haar!

Na de zomer kan je haar wel een boost gebruiken. Je haar heeft namelijk flink wat te verduren. Zeewater, de hele dag zon op je hoofd... Haar is kwetsbaar en heeft dus baat bij een wat extra verzorging in moeilijke tijden. Lees verder voor tips die je haar weer in topconditie brengen.

Haarmaskers

Een haarmasker is een makkelijke manier om een boost aan je haar te geven. Je kunt het eenvoudig aanbrengen onder de douche en vijf tot tien minuten later uitspoelen. De meeste haarmaskers zijn gewoon in grote voorraad te koop in een handige pot. Zo kun je elke week een masker nemen. Er zijn ook duurdere haarmaskers die in zakjes zitten voor eenmalig gebruik. Vaak geven deze maskers een intense behandeling, waardoor je haar weer helemaal in topconditie raakt.

Grote behandeling

Wil je meer dan alleen een haarmasker? Dan kun je zelf net als bij de kapper een behandeling geven aan je haar. Volg daarvoor deze stappen.

  1. De eerste stap is altijd je haren wassen. Gebruik een voedende shampoo, maar zonder conditioner. Was bij lang haar alleen het gedeelte van je haar dat zich bij je hoofdhuid bevindt. De punten worden vanzelf gewassen als je de shampoo uitspoelt.
  2. Breng een klein beetje haarolie of kokosolie aan in je haarpunten en bij je hoofdhuid. Indiase vrouwen zweren bij dit haarproduct, omdat het een enorme boost geeft wat betreft het voeden van je haar.
  3. Laat ongeveer twee minuten intrekken en was je haar opnieuw om alle restjes olie te verwijderen.
  4. Breng het haarmasker aan volgens de gebruiksaanwijzing en spoel uit na een inwerktijd.
  5. Breng een paar druppeltjes serum aan op handdoekdroog haar als je uitgedoucht bent. Verdeel het serum met je vingers.

Haar stylen

Wil je dat iedereen kan meegenieten van de boost van je haar? Style dan je kapsel zoals je gewend bent. Gebruik een beschermende spray als je gaat föhnen. Maak je haar af met een goede glansspray. Hierdoor krijgt je haar een gezonde glans en zie je eruit alsof je de hele middag bij de kapper hebt gezeten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021