Excite

Een egale huid met Bourjois

Uiterlijke schoonheid begint met een egale en schone huid. Met de producten van Bourjois ben je dagelijks in een mum van tijd voorzien van een egale en schone huid. Met de juiste producten, tips en trucs is jezelf opmaken kinderspel. Dus lees snel verder en gun jezelf die perfecte huid.

De geschiedenis van Bourjois

Bourjois is in 1863 voor het eerst gecreëerd door Joseph-Albert Ponsin op De Grote Boulevard van Parijs. Joseph-Albert Ponsin is op dat moment een toneelspeler wanneer hij besluit om make-up te gaan maken voor andere acteurs en actrices. Deze make-up maakte hij in zijn eigen appartement. Een aantal van zijn eerste creaties waren vette make-up sticks voor in het theater. Maar het succes van Joseph-Albert Ponsin reikt veel verder dan het toneel en daarom verandert hij de titel van 'Theaterleverancier' naar 'Speciale Fabriek van Schoonheidsproducten voor Dames'. In 1868 neemt Alexander-Napoleon Bourjois het over van Joseph-Albert. Meneer Bourjois is uiteindelijk degene die de naam van de make-uplijn verandert naar 'Bourjois' en er een internationaal succes van maakt.

Hoe zorg je voor de perfecte huid?

Voor je begint met het opmaken van je gezicht is het verstandig om je huid te reinigen met een goede facewash. Eventueel scrubben om schilfering te voorkomen en smeer je huid dan in met een goede moisterizer.

Smeer nu de 'Flower perfection primer' over je hele gezicht. Dit zorgt ervoor dat je foundation langer blijft zitten, maar ook dat je huid een gladder oppervlakte krijgt met perfectie als resultaat. De 'Flower perfection foundation' kun je aanbrengen met het sponsje in het dopje van de fles. Maak dit sponsje nat en breng wat van de foundation op het sponsje. Begin de foundation al stippelend aan te brengen. Blijf op deze manier doorgaan tot je gezicht geheel is voorzien van foundation en het egaal oogt. Eindig met een laagje poeder om je foundation als het ware vast te leggen.

Extra

De foundation uit de 'Flower perfection' lijn dekt goed, maar heb je het gevoel dat je op een bepaalde plek net iets meer dekking nodig hebt dan kun je een tweede laagje aanbrengen. Het werkt bijna net zo goed als concealer. Het is wel zo dat niet alle producten uit deze lijn hier in Nederland te koop zijn.

Bourjois heeft natuurlijk meerdere lijnen en producten. Allemaal zeker de moeite waard om eens uit te proberen. Dus ren naar de dichtstbijzijnde drogisterij en probeer ze uit.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021