Excite

Stralen met bronzing powder

Is het een druilerige zomer? Wil de zon niet meewerken en ga je niet op vakantie? Of is het hartje winter en voel je jezelf een enorme bleekscheet? Niet gevreesd. Er bestaat gelukkig een oplossing in de vorm van bronzing powder. Wil je weten hoe je deze het beste en op meest natuurlijke wijze aanbrengt? Lees dan snel verder.

Bronzing powder: het stappenplan

Een stralend zongebruind gezichtje (uit een potje dat wel) vergt een klein beetje werk en vooral wat kennis van zaken. Met deze tips en trics creëer je een mooie, egale huid met een zonnige glans en zonder bruine vlekken of andere make-up missers!

Bronzing powder kiezen

Ten eerste dien je een voor jouw huid geschikte bronzing powder te kiezen. Voor de blondines onder ons en de dames met een lichte huidskleur zijn bronzing powders met een roze ondertoon het beste product. Neigt je meer naar een olijfkleurige huid en/of heb je donker haar? Kies dan voor een bronzing powder met oranje toonaarden.

De basis

Voordat je bronzing poeder aanbrengt, begin je eerst met een basislaag. Dit kan foundation zijn of basispoeder, afhankelijk van je huid. Dankzij deze basis blijft de bronzing powder beter en gelijkmatiger zitten.

Bronzing powder aanbrengen

Bij het aanbrengen van de bronzing powder is het belangrijk dat je een goede kwast hebt. Kies een zo'n groot mogelijke make-upkwast uit. Door een groter haaroppervlak kun je de poeder gelijkmatiger over je huid uitstrijken, waardoor het natuurlijker oogt.

Strijk de kwast door het poeder en blaas een teveel aan poeder van de kwast af. Zo voorkom je dat je strepen krijgt. Breng dan de poeder aan op alleen die delen van je gezicht die ook door de zon zouden worden gebruind: wangen, voorhoofd en neus.

De finishing touches

Wanneer je de bronzing powder eenmaal hebt aangebracht, moet het net lijken alsof je een dagje in de zon hebt gezeten. Heb je per ongeluk toch teveel poeder gebruikt en zie je wat bruine vlekken of een algeheel teveel aan bruin? Veeg dan heel voorzichtig met een tissue over je gezicht om het teveel aan poeder weg te werken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021