Excite

Mooie lippen met Chanel lippenstift

Het bekende Franse modehuis Chanel maakt behalve fantastische kleding en accessoires ook mooie make-up. Chanel lippenstift is al jaren een populair item in de gehele make-up collectie, vooral omdat het merk de meest fantastische rode pigmentatie heeft. En ook de in 2011 geïntroduceerde Rouge Coco lippenstift is sinds die tijd een echte bestseller.

Rode lippen van Chanel

Al in 1954 ontwikkelde Chanel de eerste lippenstift, omdat Mademoiselle Coco Chanel zelf verslaafd was aan de lip make-up. Het eerste model was zo ontworpen dat iedere vrouw gemakkelijk een lippenstift van Chanel bij zich kon dragen in de handtas. Daarvoor zat de lippenstift in een speciale koker, waarin bijvoorbeeld ook de parfums van Chanel verkocht werden.

Chanel en Peter Phillips

Onder leiding van Peter Phillips werd Chanel meer toegankelijk voor het grote publiek. De cosmeticalijnen waren betaalbare items bedoeld voor mensen met een kleine beurs die toch iets van het merk willen hebben. Lipsticks en nagellakken zijn de afgelopen jaren in het bijzonder gericht op jonge meiden en de trends van nu.

Coco Rouge

Met de introductie van de Chanel lippenstift Coco Rouge werd gericht gedoeld op de jonge Chanel fans. Het is de lippenstift voor ondernemende meiden die een lippenstift willen die weinig aandacht nodig heeft gedurende de dag. Coco Rouge heeft een matte glans. Het draagcomfort is groot, doordat de lippenstift heel licht aanvoelt. Coco Rouge is gemakkelijk aan te brengen en dekt voldoende in één laag.

De beschikbare kleuren van deze lippenstift zijn ook naturel gehouden. De kleuren zijn niet zo opvallend als andere lippenstifttinten van Chanel. De bekendste Chanel lippenstift kleuren uit collecties van 1954 en 1996 zijn wel behouden in deze collectie van Chanel.

Van lipgloss naar lippenstift

Chanel zet zich ervoor in dat de lipgloss-generatie van nu weer lippenstift gaat dragen. Lippenstift wordt vaak gezien als lastig draagbaar, maar Rouge Coco is dat zeker niet, omdat het bijna aanvoelt als een lippenbalsem. Bovendien geeft een lippenstift veel verzorgder imago in vergelijking met de gloss. De prijs van tegen de 30 euro is natuurlijk even slikken, maar dan heb je wel een echte Chanel lippenstift in je make-up collectie.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021