Excite

Jij op je best met Chanel make-up

Is je make-up aanbrengen voor jou een dagelijkse taak waar je het liefst zo snel vanaf wilt zijn? Dan werk je waarschijnlijk niet met heel prettige materialen. Want als je Chanel make-up hebt, dan is het aanbrengen ervan een plezier. En gelukkig wordt het assortiment steeds uitgebreider, zodat je je hele gezicht kunt behandelen met deze producten.

Chanel, mode en make-up

De meeste mensen kennen Chanel als een modemerk, maar dit Franse huis heeft al lange tijd diverse andere lijnen lopen. Zo is bijvoorbeeld de parfum No. 5 van Chanel wereldberoemd. Ook de huidverzorgingsproducten zijn razend populair. Make-up heeft lange tijd wat minder aandacht gekregen, maar staat nu weer helemaal in de belangstelling. En dat komt deels vanwege de uitgebreide lijn.

Huidanalyse

Wie Chanel make-up wil gebruiken komt automatisch terecht bij een speciaalzaak. Het is namelijk niet bij de gewone drogist verkrijgbaar. Dat is niet erg, want dat betekent dat je ook een uitgebreid advies kunt krijgen. Goede make-up begint namelijk bij een goede huidanalyse. Op basis daarvan kun je namelijk een geschikte foundation kiezen, die weer de basis vormt van de rest van de make-up die je aanbrengt. Als het erg druk is in de winkel, dan kun je overwegen om je aankoop even uit te stellen; de producten zijn vrij prijzig en het is dan prettig om zeker te weten dat je de juiste koopt.

Uitgebreid assortiment

Met de producten van Chanel kun je alles doen. Je kunt gaan voor nagellakken, voor lippenstiften, oogschaduw, oogpotlood, mascara, lippotloden, enzovoorts. Natuurlijk kun je ook speciale Chanel kwasten aanschaffen om alles aan te brengen.

Klassiekers

Als je Chanel make-up eenmaal gebruikt, wil je waarschijnlijk niet meer zonder. In dat geval: voeg ook zeker een paar klassiekers aan je collectie toe, waaronder mooie, knalrode lippenstift en de nagellak Fire Red. Deze nummer 159 vormde de inspiratie voor Christian Louboutin om zijn inmiddels wereldberoemde schoenen met rode zolen te maken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021