Excite

Dagcrème voor mannen: populairder dan ooit

Dagcrème voor mannen blijkt een echte trend. Een paar jaar geleden was het nog ondenkbaar, maar inmiddels gebruikt meer dan de helft van alle heren een crème om de huid te verzorgen. Dat blijkt uit een onderzoek van het mannentijdschrift Esquire. 56 procent van alle mannen gebruikt iedere ochtend een dagcrème, óf kiest voor extra hydratatie in de vorm van een nachtcrème voor het slapengaan.

Wat betreft make-up en andere middeltjes om een mooiere huid te krijgen, zijn mannen minder enthousiast. Een kleine 20 procent van de mannen gebruikte ooit een conceiler om onzuiverheden te verbergen, en 4 procent heeft zich aan een spray tan gewaagd. Een kwart van de Amerikaanse mannen had wel eens een manicure.

Dagcrème voor mannen

De populairste soorten dagcrème voor mannen zetten wij voor je op een rij. Goed nieuws: ze kosten per stuk nog geen 15 euro.

  • - Nivea Men Sensitive dagcrème: zorgt voor een snel herstel van de huid en zorgt voor noodzakelijke hydratatie. Geschikt voor alle huidtypen.
  • - L'Oréal Paris Pure Power Hydraterende crème: geschikt voor de onzuivere, jonge huid. Reguleert de talgproductie en hydrateert de huid voor een gezonde look.
  • - Biodermal Anti Age Gelcrème: anti-verouderings dagcrème voor de rijpe mannenhuid. Verstevigd de huid zonder vette laag achter te laten.
  • - Weleda Men's Intensive Crème: een goede basis dagcrème voor mannen met heemswortel en jojobaolie voor de gevoelige huid die bijvoorbeeld door streng winterweer wat extra verzorging nodig heeft. Ook erg geschikt voor na het scheren.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021