Excite

Dames met bruin haar geliefder

Blondines hebben misschien meer lol in het leven, maar dames met bruin haar zijn geliefder bij mannen. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat lang donkerbruin haar het meest in de smaak valt bij mannen. Het mooiste haar behoort toe aan actrice Megan Fox, op de voet gevolgd door de donkerblonde Jennifer Aniston.

Haardracht voor vrouwen

Het onderzoek werd uitgevoerd onder ruim 1.500 vrijgezelle mannen in het Verenigd Koninkrijk. Hen werd gevraagd naar hun favoriete haardracht voor vrouwen, alsmede hun favoriete haarkleur. Daarnaast werd ze gevraagd naar een beroemdheid met mooi haar. De reden voor het onderzoek is dat vrouwen er van houden om vaak hun haar te veranderen, maar eigenlijk niet weten wat de mannen er van vinden.

Bruin mooiste haarkleur

Een ruime meerderheid van de mannen vond bruin haar de mooiste haarkleur voor dames. Tevens blijkt dat 62 procent van de mannen lange haren het mooist vindt bij een vrouw. Zo’n 18 procent ziet het graag iets korter, 12 procent houdt van schouderlengte en slechts 4 procent vindt heel kort haar mooi.

Beroemdheden met mooi haar

Mannen konden bij het onderzoek meerdere beroemdheden noemen met mooi haar. Naast Megan Fox (63 procent van de stemmen) en Jennifer Aniston (62 procent) maakte het haar van Beyoncé (57 procent) de top drie populairste coupes af. Verder in de top tien: Kate Hudson (52 procent), Elle McPherson (49 procent), Kim Kardashian (45 procent), Mila Kunis (41 procent), Holly Willoughby (38 procent), Sienna Miller (36 procent) en Christina Hendrix (24 procent).

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021