Excite

De beste parfums van 2013

Op zoek naar een lekker damesparfum? Ondanks dat je een parfum voornamelijk moet laten bepalen door je eigen smaak, én de reactie van de geur met je huid, is er niets mis met een beetje trendgevoeligheid op het gebied van de beste parfums die de parfumerie je te bieden heeft. In dit artikel zetten we de beste parfums van 2013 op een rij.

Gucci by Gucci voor dames

Gucci by Gucci is een prachtige geur voor de moderne vrouw die het legendarische Florentijnse modehuis op waarde weet te schatten. Vorig jaar was Gucci by Gucci al één van de best verkochte parfums, maar ook in 2013 behoort de geur tot het canon van de modebewuste vrouw. Een sensuele geur die oude Hollywood glamour combineert met schoonheid en een zweem van tijdloosheid.

Coco Noir van Chanel

Waar Chanel nummer 5 waarschijnlijk het bekendst is, heeft Coco Noir van Chanel het afgelopen jaar een inhaalslag gemaakt sinds de introductie in september 2012. Coco Noir is een sensuele geur met roos, jasmijn en sandelhout. Frisse accenten van grapefruit en bergamot zijn ook te herkennen in de verleidelijke nieuwe geur uit de Chanel reeks.

Florabotanica van Balenciaga

Een mooie erfenis van Nicolas Ghesquière voordat hij naar Louis Vuitton vertrekt: de geur Florabotanica van het modehuis Balenciaga. De parfum is een eerbetoon aan de botanische tuinen uit de negentiende eeuw vol bijzondere planten en bloemen. Samengesteld door beroemde parfum-ontwikkelaars Olivier Polge en Jean-Christophe Herault kan het niet misgaan bij Florabotanica. Bloemig en geurig door roos en munt, mysterieus door amber caladiumbladeren en mossig donker hout. Fantastisch voor de liefhebber van frisse complexe geuren.

Cashmere Mist van Donna Karan

Als laatste in de lijst van beste parfums van 2013, maar zeker niet de minste. Cashmere Mist van Donna Karan is een echte bestseller dit jaar. De combinatie van Marokkaanse jasmijn, frisse bergamot en lelietjes van dalen, met ondertonen van amber, sandelhout en muskus geven de geur een verleidelijk bloemige geur die zeer luxe aandoet. Perfect voor een klassieke zachte, maar sensuele uitstraling.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021