Excite

De knot: een trendy kapsel voor mannen

Steeds vaker zien we bij de heren een knot voorbij komen: een super trendy kapsel voor mannen en nog makkelijk ook! Hoe maak en draag je de knot? Dat lees je in dit artikel.

Trendy kapsel voor mannen

Een trendy kapsel voor mannen kan lastig zijn. Vaak zijn de mogelijkheden van een coupe erg afhankelijk van het type haar dat je hebt. De gesjeesde vetkuiven die al een aantal seizoenen zien zijn in het bijzonder geschikt voor stijl en fijn haar. Heb je een bos krullen of pluist je haar flink? Dan is het lastiger om een trendy kapsel aan te meten. Met de knot zit je echter altijd goed.

Knot maken

Zoals bij ieder trendy kapsel voor de mannen is het belangrijk dat ieder plukje haar precies goed zit. Een goede knot maken doe je door de knot bovenop het achterhoofd te plaatsen. Kam al het haar naar achteren, pak het bij elkaar en kam dan aan de achterkant van je hoofd je haar samen tot een staartje. Zet het vast met een elastiekje. Draai dan de staart om het elastiekje heen en zet de knot vast met een tweede elastiekje.

Knot voor mannen

Nu het haar goed zit is het tijd voor een bijpassende look. De knot voor mannen match je met een gebalanceerde hoeveelheid gezichtshaar: een getrimde baard met snor of een vollere baard met flinke bakkebaarden. De rest van je outfit maak je af met een nette versleten spijkerbroek, een overhemd met print, loafers of trendy sneakers en een leren jasje of spijkerjack. Ook sportjasjes zijn een prima combinatie met de knot, denk bijvoorbeeld aan een vintage Adidas jasje. De perfecte outfit om dit trendy kapsel voor mannen in de schijnwerpers te zetten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021