Excite

De make-up van Máxima

Met Máxima als koningin zal de Argentijnse nog meer een stijlicoon worden dan ze nu al is. Beautyblog beautyscene.nl heeft de onmiskenbare Máxima look geanalyseerd, zodat iedereen een stralend en Koninklijke make-up kan maken. Met tips zorgt het blog ervoor dat we net zo’n mooie Agrentijnse schoonheid kunnen worden als toekomstig koningin Máxima.

Smokey eyes

Máxima houdt ervan om haar ogen te accentueren met een donkerbruine smokey eye. Overdag met een simpel oogpotlood en wat lichte oogschaduw, ’s avonds of bij gelegenheden gaat ze voor een meer donkere look. Wat heb je daarvoor nodig? Wederom met een donkerbruin oogpotlood, twee of drie bruine glanzende tinten oogschaduw van donker naar licht en een zwarte mascara. Trek een lijntje boven je oog en zet vooral je ooghoeken sterk aan met het oogpotlood. Maak de smokey eye af met de verschillende kleuren oogschaduw.

Gezonde huid

Máxima is gezegend met een soepele en gezonde huid die maar weinig last lijkt te hebben van ouderdomstekenen. Zo’n mooie huid krijg je alleen door gezond te leven. Veel water drinken zorgt voor een soepele huid van binnenuit. Verzorg daarnaast je huid met een goede dag- en nachtcrème. Tegen rimpeltjes en huidveroudering rond de ogen draagt Máxima het liefst een grote zonnebril.

Nude lippen en nagels

Máxima houdt van een aansprekende oogmake-up en kent het dictaat less is more. Ze is dan ook nog nooit betrapt op een opvallende lip- of nagelkleur. Ze kiest vaak voor een natuurlijke ‘nude’ tint zoals roze of beige kleuren die goed bij haar gebruinde huid passen. Haar nagels zijn altijd goed verzorgd en gelakt in rustige, transparante kleuren.

Blush en foundation

Máxima draagt soms foundation, maar altijd een minimale hoeveelheid zodat je toch haar sproeten blijft zien. Voor een gezonde tint gaat Máxima niet de deur uit zonder blusher. Met een goede blush zie je er meteen frisser en gezonder uit. Voor haar huidskleur gebruikt ze het liefst een perzikkleurige blush met een gouden glans.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021