Excite

December make-up: mooie wimpers

December is de beste tijd om helemaal uit te pakken met een bijzondere make-up. Mooie wimpers zijn daar natuurlijk onderdeel van. Om echt weelderige wimpers te krijgen, kun je jezelf verwennen met een paar mooie nepwimpers. Als je liever je eigen wimpers accentueert lees je hier de beste tips.

Vollere wimpers

Mooie wimpers staan voor veel mensen gelijk aan volle wimpers. Daarvoor heb je een goede mascara nodig en een beetje gezichtspoeder. Zorg dat je wimpers vetvrij zijn en kwast voorzichtig een laagje poeder op je ogen. Breng dan de mascara aan. De korrels van het huidpoeder worden meegenomen met de mascara, waardoor je wimpers dikker lijken. Overigens hebben de meeste nieuwe mascara’s een dikke kwaliteit, waardoor het laagje poeder bijna overbodig is geworden.

Wimperkrultang?

Sommige mensen zweren bij een wimperkrultang voor mooie wimpers, maar is dat wel nodig? Er bestaan veel mascara’s met een speciaal borsteltje dat vanzelf je wimpers een natuurlijke krul meegeeft. Daarnaast is er een trucje dat veel make-up artists gebruiken. Make-up specialisten van Dolce & Gabanna, Prada en Dior gebruiken een techniek waarbij ze de roller aan het uiteinde van de wimpers een paar tellen vasthouden en terug duwen. Op deze manier krullen je wimpers met het drogen van de mascara.

Wimpers scheiden

Een andere manier om mooie volle wimpers te krijgen is door je wimpers goed van elkaar te scheiden tijdens het aanbrengen van mascara. Dit doe je door het borsteltje van de mascara mee te laten rollen terwijl je over je wimpers glijdt. Zorg daarnaast ook dat je alle haartjes van je wimpers meeneemt; ook die in de hoekjes. Hierdoor lijken je ogen meteen een stuk groter.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021