Excite

Een schitterende huid dankzij Diadermine

Veel verzorgingsproducten beloven een mooie, stralende huid, maar in hoeveel gevallen kunnen dat soort beloftes ook daadwerkelijk waargemaakt worden? In de meeste gevallen lukt dat niet als er niet een goed wetenschappelijk principe achter staat. Dat is wel het geval bij Diadermine; dat merk heeft producten die ontwikkeld zijn door dermatologen.

Advies van een huidspecialist

Een dermatoloog is iemand die dag in, dag uit met de huid bezig is. Met het vinden van nieuwe manieren om de huid zo soepel en jong mogelijk te houden. Je kunt je voorstellen dat alle opgedane kennis op een slimme manier in nieuwe producten verwerkt wordt, die ook jou helpen je huid mooier te maken. Soms kan het wel lastig zijn om net het juiste product van Diadermine te vinden. In dat geval kun je echter altijd advies inwinnen bij een verkoper. Die kan aan de hand van een korte huidanalyse bekijken wat voor jouw huid de beste optie zou zijn.

Verzorging is essentieel

Zelfs als je geen huidproblemen hebt, dan is het belangrijk om je huid goed te verzorgen. De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en is een groot deel van de dag zichtbaar. Dit betekent dat het ook veel te verduren heeft; zonneschijn, verwondingen, blootstelling aan vervuilde lucht. Door je huid goed te verzorgen, voorkom je dat de impact van deze factoren je huid vroegtijdig verouderen. Een goede verzorging hoeft dagelijks maar een minuut of twintig te kosten; je make-up goed verwijderen, je huid reinigen en vervolgens een verzorgende crème aanbrengen. Dat doe je 's morgens een keer en 's avonds.

Schoonheid van binnenuit

Maar: zelfs de producten van Diadermine kunnen geen wonderen verrichten als je niet ook goed zorgt voor de binnenkant van je lichaam. Drink daarom lekker veel water en probeer zo min mogelijk kunstmatige stoffen en geraffineerde suikers te eten. Dat verkleint de kans op puistjes en oneffenheden en maakt je huid van binnenuit mooi.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021