Excite

Dikke wenkbrauwen krijg je zo

Er is geen twijfel over mogelijk dat dikke wenkbrauwen een trend zijn waar we voorlopig nog niet vanaf komen. Ook komend seizoen zijn dikke borstelige wenkbrauwen nog helemaal hip. Zowel bij modellen op de catwalk als bij film- en televisiesterren zoals Emma Watson en de Olsen-twins, blijven dikke wenkbrauwen een hippe beauty accessoire. Wil jij ook zulke opvallende wenkbrauwen? Lees dan deze tips voor een paar verzorgde borstels.

Stoppen met epileren

Voor een dikke wenkbrauw moet je stoppen met epileren. Dat is natuurlijk een beetje een open deur, maar door je wenkbrauwen te laten staan worden ze vaak vanzelf voller. Nieuwe haartjes krijgen zo de kans om zich tussen je ‘normale’ wenkbrauw te nestelen. Het is natuurlijk wel toegestaan om tussen je wenkbrauwen en op je slapen te epileren, zodat je toch een verzorgde oogopslag hebt.

Wenkbrauwen bijwerken met make-up

Heb je geen zin om te wachten tot je wenkbrauwen zijn bijgegroeid? Gelukkig kun je met de juiste make-up technieken je wenkbrauwen bijwerken, zodat je toch dikke wenkbrauwen krijgt. Met een wenkbrauwpotlood zet je kleine streepjes tussen de haartjes. Borstel je wenkbrauwen met een speciaal borsteltje om hoog, voor een extra vol effect. Maak je dikke wenkbrauwen af met een beetje haargel als ze niet blijven zitten.

Gezonde wenkbrauwen

Net als je hoofdhuid heeft ook de huid onder je wenkbrauwen verzorging nodig. Behandel je wenkbrauwen dagelijks met olijfolie, castor olie, kokosnootolie en aloe vera gel. Deze wondermiddeltjes zouden de natuurlijke haargroei van je wenkbrauwen stimuleren. Zorg verder dat je voldoende vitamine B3 binnenkrijgt. Deze vitamine ondersteunt je haar- en nagelgroei.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021