Excite

Dior make-up is make-up met klasse

Waan je onder de rijke Fransen met de producten van Dior. Dior make-up is topkwaliteit en dat voel, ruik en zie je ook meteen. Dior make-up is er voor de vrouw die weet wat ze wil. Met de make-up van het Franse merk Dior voel je je dus ook op en top vrouw.

Dior met de jaren mee

Christian Dior is geboren in Granville Frankrijk. In 1928 opende hij een kunstgalerie. Vanwege de economische depressie van 1930 gaat de galerie failliet en een jaar later zijn welgestelde familie. Christian Dior gaat een moeilijke tijd tegemoet, maar gaandeweg begint hij interesse te krijgen in modeontwerpen. Hij keert in 1935 terug naar Parijs waar hij nog steeds straatarm is en voor de kost ontwerpen van kleding en accessoires verkoopt aan grote modehuizen. Voor zijn dood in 1957 introduceert Christian Dior voor het eerst een make-uplijn. De matte lippenstift was een van de eerste make-upartikelen die in zijn eerste lijn werden gelanceerd. Er was enorm veel vraag naar. Na zijn dood wordt Yves Saint Laurent, die in 1955 als zijn assistent werd aangesteld, de opvolger.

Shapen met Dior make-up

Shapen is een techniek die gebruikt wordt om je gezicht meer vorm te geven. Het klinkt heel ingewikkeld, maar in werkelijkheid is het lang niet zo moeilijk. Het enige dat je nodig hebt, is een matte, bruine oogschaduw, blush of poeder en een highlighter. De bruine oogschaduw hoeft niet per se mat te zijn, dit oogt alleen wel wat natuurlijker. De highlighter mag shimmer bevatten, maar voor een echt natuurlijk effect ga je liever voor een highlighter met een mooie parelmoerglans. Dior make-up kun je hier perfect voor gebruiken.

Je begint met de bruine poeder, bijvoorbeeld de Powder Mono Eyeshadow nummer 486 of 736 en neem een zacht oogschaduwkwastje. Begin bij de binnenste deel van je wenkbrauw en trek als het ware een streep direct naar beneden tot de vleugel van je neus. Wees niet bang als je ziet dat je lijn te duidelijk is. Je veegt het overtollige poeder later weg met een poederkwast. Herhaal dit met de andere kant van je neus. Pak nu de highlighter, Bijvoorbeeld de Pop Diamond van Dior en breng wat aan op de brug van je neus.

    flickr.com / http://www.flickr.com/photos/littledebbie11/4434273627/sizes/z/in/photostream/

Jukbeenderen

Dan gaan we nu verder met je jukbeenderen. Wederom gebruiken we dezelfde Dior make-up. Begin op je wang, bij het midden van je oor en trek een streep tot net onder de appeltjes van je wang. Let op dat je recht onder de buitenste hoeken van je ogen eindigt. Wees niet te zuinig met het bruine poeder. Neem nu highlighter en breng deze precies op je jukbeenderen aan. Breng ook wat aan onder je wenkbrauwen.

Neem nu je poederkwast en probeer de grens tussen de highlighter en de bruine poeder zo goed mogelijk te vervagen. Zie daar het resultaat!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021