Excite

Drie merken nagellak uitgelicht

Eigenlijk hebben alle beautymerken wel nagellak in hun assortiment. Het ene merk heeft echter drie kleurtjes lak, terwijl het andere merk alleen maar nagellak verkoopt.

Van die vele merken nagellak zijn er drie uitgelicht die een groot aanbod hebben en hierdoor bekend zijn geworden.

OPI

Dit nagellakmerk is waarschijnlijk het meest bekende merk van de nagellakjes. Celebrities omarmen dit merken massaal. Af en toe gaan ze een samenwerking aan, zoals met zangeres Katy Perry. Het merk werd in 1989 opgericht. Sinds die tijd brengt OPI twee keer per jaar een collectie van twaalf kleuren uit. Deze kleuren zijn gebaseerd op de modekleuren van dat moment. Deze herfst is dat de Touring America-collectie. Elk seizoen komt er ook nog een themalijn uit. Dat kan een thema uit een film of een serie zijn. Zo kreeg de film Alice in Wonderland van Disney een eigen lijn met lakjes die namen dragen als Mad As A Hatter. OPI wordt verkocht bij Sephora en Mooi parfumerie. Vaak verkopen nagelstudio's het merk ook. Ook op eBay vind je veel, maar let daar op echt en nep.

Koh

Koh is een echt beautymerk. De filosofie is: ieder mens is verschillend. Elke huid en nagel heeft zijn eigen speciale eigenschappen. Hier moeten de beautyproducten op afgestemd worden. De lakjes hebben namen zoals Red Passion en Passionate Pink. Koh is verkrijgbaar bij parfumerie Douglas. Deze vind je in het hele land en de nagellakken zijn goed verkrijgbaar. Daarnaast heeft Koh ook een eigen webshop waar de nagellak kunt bestellen.

Herôme

Herôme is een merk dat voornamelijk producten voor de verzorging van handen, voeten en nagels verkoopt. Hierbij kun je denken aan dingen als vijlen of handcrème. Ze verkopen daarnaast ook allerlei kleuren nagellak. Herôme is 25 jaar geleden opgericht en is inmiddels een van de bekendere merken op het gebied van handverzorging. Eén van hun lijnen met nagellak is de World Inspired Colors, WIC. Deze lijn bevat 79 kleuren die bij het actuele modebeeld passen en die elk gebaseerd zijn op een stad ergens in de wereld.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021