Excite

Droogshampoo: een nieuw stylingproduct?

Droogshampoo bestaat al jaren. Het ideale product om voordat je uitgaat of naar je werk fietst even je haren te schonen alsof je ze diezelfde ochtend nog hebt gewassen. Het is alleen tegenwoordig ook een prima stylingproduct gebleken, je krijgt er namelijk superveel volume van! En dat willen we allemaal toch?

Droogshampoo: makkelijk en snel

De droogshampoo fans wisten het al jaren, droogshampoo is makkelijk in gebruik, snel en ideaal voor onderweg. Als je haast hebt in de ochtend, als je geen zin hebt in een uitgebreide haarwassessie voor het uitgaan of als je aan het kamperen bent en er is geen douche beschikbaar, droogshampoo biedt in al deze situaties een uitkomst. De drogisten zien de opkomst van de droogshampoo ook, steeds meer A-merken hebben een droogshampoo in hun aanbod.

Droogshampoo als stylingproduct

Het grote voordeel van droogshampoo is dat het je haar een beetje 'uitdroogt' waardoor je veel meer volume krijgt. Vooral als je haar een beetje een slag heeft, kun je slappe krullen weer leven inblazen met een paar sprayen droogshampoo. Even laten inwerken en vervolgens stylen zoals je gewend bent. Zie daar het resultaat!

Droogshampoo in gebruik

Droogshampoo is perfect voor ieder haartype. Nadeel is wel dat het wat van je natuurlijk glans weghaalt. Natuurlijk is dat makkelijk te herstellen met een beetje glansspray. Iedere droogshampoo spuit een poederige substantie je in je haar. Vervolgens even laten inwerken, waardoor het vettige laagje op je haren wordt geabsorbeerd. Met een kam of borstel haal je het fijne poeder weer uit je haar. De laatste restjes kun je er weer makkelijk uitföhnen. Stylen zoals je wil en je bent klaar om de deur uit te gaan met een flinke bos schoon haar.

Styling en shampoo in een!

Droogshampoo zorgt voor schoon haar én volume. Ideaal voor iedereen met een druk leven. Omdat steeds meer mensen het gemak en de voordelen inzien van droogshampoo zien we steeds meer merken die dit wondergoedje toevoegen aan hun assortiment. Eenmaal proberen is nooit meer anders willen! Wie wil er nou niet een volle bos schoon haar in een paar minuten tijd?

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021