Excite

Dure merken van parfum

Dure merken van parfum

Er zijn heel veel dure parfums. Sommige kosten ruim honderd euro en hebben een hele bijzondere geur. Ook zijn de flesjes vaak zo gemaakt dat de parfum daardoor al erg prijzig wordt. Een parfum is vaak ook duur, omdat het van een bekend merk is. Je betaalt dan al gauw voor de naam van het parfum.

Clive Christian No1

Clive Christian No1 is het duurste parfum ter wereld. Het parfum kost maar liefst 165.000 euro. De flacon heeft een diamant en een hals van 14 karaats goud. Er zijn maar tien flesjes in de hele wereld beschikbaar, dus het is echt een zeer unieke parfum. Dat mag ook wel voor die prijs.

Flowerbomb

Flowerbomb is een parfum ontworpen door Viktor&Rolf. Het parfum kost 165 euro en is een heel bijzonder parfum, met name vanwege de flacon. Het flesje heeft namelijk de vorm van een handgranaat. Hierdoor is het parfum in bepaalde landen zelfs verboden!

Allure

Allure van Chanel is het duurste parfum geweest dat het merk heeft uitgebracht. Het kostte 265 euro. Tegenwoordig zijn er ook goedkopere edities van Allure verschenen.

Parfumzaken

Ben je op zoek naar een al dan niet duur parfum? Ga dan naar de verschillende parfumzaken. Daar heb je parfums in talloze prijsklassen. Je kunt de parfums kopen van bekende, dure merken. Ook heb je er goedkopere parfums. Er zijn soms ook aanbiedingen, zodat je flink wat geld kunt besparen op exclusieve parfums. Zo kun je bijvoorbeeld korting krijgen of kun je twee parfums voor de prijs van een aanschaffen. Eventueel kun je ook op zoek naar parfumzaken op internet. Soms kun je hier veel goedkoper parfum krijgen en zo flink geld besparen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021