Excite

Eucerin: wetenschap voor je huid

De huid is het grootste orgaan dat de mens heeft, maar toch wordt er niet altijd de nodige aandacht aan besteed. Als het gaat om uiterlijke verzorging, wordt vaak maar iets gekocht. Als het maar voordelig is, lijkt de gedachte. Zonde, want je kunt ook iets gebruiken dat extra goed is voor je huid. En daar is Eucerin specialist in.

Het merk Eucerin

De naam Eucerin is niet bij iedereen bekend, maar als je het blauw met rode logo laat zien, dan gaat er vast wel een lichtje branden. Eucerin is een merk dat zich specialiseert in verzorgingsproducten en zich daarin baseert op de wetenschap. Dat heeft er ook voor gezorgd dat Eucerin producten heeft voor de meest uitzonderlijke huidsoorten.

Heb je bijvoorbeeld een heel gevoelige huid? Dan heeft Eucerin wat je nodig hebt. En heb je last van ouderdomsvlekjes? Ook dan kun je rekenen op een product dat effectief werkt.

Een korte geschiedenis van Eucerin

Eucerin bestaat al lange tijd; het werd in 1900 opgericht. Toen ontwikkelde dr. Lifschütz namelijk een soort crème die erg goed bleek te zijn voor de huid. Het was een echte basiszalf. Die basiszalf wordt nu nog gebruikt als basis voor de andere producten van Eucerin.

Door de jaren heen is het merk uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende merken in eerlijke en duurzame huidverzorging. Het is zelfs het enige merk dat een zogenaamde 'cosmedische holistische' benadering biedt. Het mooie hiervan is dat je kunt rekenen op een constante kwaliteit, die gecombineerd wordt met innovaties die ervoor zorgen dat de producten ook afgestemd zijn op de situaties waar de huid vandaag de dag mee te maken krijgt.

Verkrijgbaarheid van Eucerin

Eucerin is verkrijgbaar bij de betere drogist en bij apothekers. Het assortiment bij de drogist is vaak redelijk beperkt; als je een specifiek product zoekt, kun je beter naar de apotheek. Je hebt geen recept of doorverwijzing nodig voor de producten. Wel kun je eventueel eerst advies vragen over wat voor jouw huid het beste is.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021