Excite

Firming lotion: voor een strakke huid

Ben je afgevallen na de winter? Merk je dat je huid slapper wordt naarmate je ouder wordt en wil je weer strak in je vel zitten? Een firming lotion kan je huid verstevigen, lijntjes doen vervagen en je lichaam weer in topconditie brengen. Verstevigende firming crème brengt de elasticiteit terug in je huid.

Firming lotion: oppepper voor je huid

Door verschillende omstandigheden kan je huid slapper worden. Als je gewicht verliest, als je bent bevallen of simpelweg door ouderdom verliest je huid aan elasticiteit. Dat leidt tot een slap velletje en de onvermijdelijke zwembandjes. Helaas kunnen deze kwaaltjes niet altijd gemakkelijk worden opgelost met een extra rondje hardlopen. De makkelijkste manier is een goede firming lotion die de elasticiteit weer terugbrengt in je huid en je tot zelfs drie centimeter slanker kan maken!

Liftend effect

Een firming lotion bevat ingrediënten die zorgen voor een snellere vernieuwing van huidcellen, waardoor je huid zijn huideigen energie weer terugkrijgt. Op deze manier krijg je een zachter huidje dat jonger oogt. Je oude lichaamssilhouet komt weer terug en je huid bevat meer energie om zichzelf te herstellen en op een natuurlijke manier strak te worden.

Firming lotion gebruiken

Firming lotion gebruik je vaak één of twee keer per dag. Het effect is pas zichtbaar na een week op vier, omdat het huidvernieuwingsproces op gang moet komen. Firming lotion in combinatie met massages tegen cellulitus en af en toe een goede scrubbeurt zal op zijn tijd wonderen doen voor probleemzones als billen, benen, decolleté en bovenarmen. Gebruik de verstevigende lotion na het douchen als je huid nog warm is. De crème zal dan snel intrekken en beter zijn werk doen.

Verstevigende firming lotion: effecten

Er zijn verschillende firming lotions op de markt, die allemaal een liftend effect hebben en zich vaak onderscheiden met andere eigenschappen. Denk daarbij aan anti-cellulitus, extra hydratatie en het wegnemen van rimpels en oneffenheden. Natuurlijk verschillen de lotions in effectiviteit. Sommige crèmes beweren zelfs dat je er gewicht mee kunt verliezen, maar helaas kunnen ervaringsdeskundigen bevestigen dat een firming lotion nooit kan opwegen tegen de successen van een goed dieet.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021