Excite

De 10 ergste tatoeages van celebrities

Chris Brown had een tatoeage met iets dat het gezicht leek te zijn van een vrouw die in elkaar geslagen was. En dat gezicht leek wel wat op dat van zijn ex-vriendin Rihanna. Volgens hem was dat echter toeval.

Foto: Pinterest

Amanda Seyfried heeft het woord 'minge' op haar voet. Maar dat is spreektaal voor de intieme onderdelen van een vrouw...

Foto: Pinterest

Jamie Foxx zette voor zijn 40e verjaardag een tatoeage op zijn hoofd. Gelukkig kan deze verborgen worden als hij zijn haar laat groeien.

Foto: Pinterest

Johnny Depp liet 'Winona Forever' op zijn arm zetten toen hij 3 jaar verloofd was met Winona Ryder. Maar toen de relatie eindigde, liet hij 'na' verwijderen, waardoor het 'Wino forever' werd.

Foto: Pinterest

Zou jij willen dat de hele wereld wist wat jouw favoriete eten is? Het favoriete voedsel van Cara Delevigne staat op haar voet: bacon.

Foto: Pinterest

Dean McDermott had het gezicht van zijn vrouw, Tori Spelling, op zijn huid gezet als teken van zijn toewijding. Laten we hopen dat ze die scheiding nooit echt doorzetten.

Foto: Pinterest

Justin Bieber's lichaam staat vol met tatoeages, van het oog van zijn moeder tot een Koi-karper.

Foto: Pinterest

Miley Cyrus en Stephen Baldwin hebben eens gewed dat hij een HM-tatoeage zou nemen als hij een gastrol kreeg in de show. Baldwin kwam zijn deel van de deal na, maar volgens ons heeft hij nooit een rol gekregen.

Foto: Pinterest

Actrice Hayden Panetierre had de woorden 'live without regrets' op haar ribbenkast. Maar wel in het Italiaans en niet helemaal foutloos. Daarom heeft ze het laten verwijderen.

Foto: Pinterest

Melanie had Antonio's naam op haar arm gezet. Nu zijn ze uit elkaar.

Foto: Pinterest

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021