Excite

De beste nagellakremover zonder chemische stoffen

Je nagels lakken is hartstikke leuk. Het kan je dag een stuk leuker maken en je kunt je nagels afstemmen op je outfits. Een manicure kan er ook voor zorgen dat je nagels er prachtig uitzien, ook als dat van nature niet zo is.

Foto: Twitter

Voor anderen is een manicure of een pedicure een speciale beloning na een lange werkweek. Of een manier om te ontspannen.

Foto: Twitter

Een manicure kan ook betekenen dat je jezelf blootstelt aan chemische en ongewenste stoffen, die kunnen zorgen voor nare bijwerkingen, zoals allergieën en hoofdpijn.

Foto: Twitter

Het vinden van een nagellak zonder chemische stoffen is erg belangrijk. En het klinkt toch ook heel logisch, om een nagellakremover te gebruiken zonder giftige stoffen?

Foto: Twitter

Ga op zoek naar een natuurlijke nagellakremover op waterbasis. Dit soort nagellakremover is vriendelijk voor je huid en nagels.

Foto: Twitter

Deze producten gebruiken oplosmiddelen zoals ethylacetaat, propyleen carbonaat en isopropyl alcohol. Daarnaast bevatten ze vochtinbrengende bestanddelen, zoals glycerine, soja en pantheon.

Foto: Twitter

Acquarella nagellakremover is een voorbeeld van dit soort nagellakremover. Orly Gentle is ook een goede optie, omdat deze niet op basis van aceton is. Andere merken die je kunt overwegen zijn Dermaclay, Zoya Remove en Natural Nail.

Foto: Twitter

Een ander merk dat je in overweging kunt nemen is Priti NYC. Dat is een biologisch afbreekbaar product dat gemaakt is van organische soja.

Foto: Twitter

Denk eraan dat aceton nog steeds het beste werkt om nagellak te verwijderen, zeker als het gaat om donkere kleuren. Het droogt de huid en nagels echter wel uit.

Foto: Twitter

Als je regelmatig nagellak verwijdert, is het beter om een remover te gebruiken die geen aceton bevat. En in alle gevallen is het belangrijk om je handen en nagels goed gevoed te houden.

Foto: Twitter

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021