Excite

De meest extreme lichaamsveranderingen ooit

Tatoeages zijn een vorm van kunst, maar als je je hele lichaam ermee bedekt, is het extreem. De 'Illustrated Lady' of Julia Gnuse heeft haar hele lichaam bedekt met tatoeages. Waarom? Ze heeft een ziekte die haar hele huid met littekens bedekt. Met haar tatoeages bedekt ze deze.

Foto - YouTube

Ben jij dol op zombies? Dan ben je vast dol op de look van 'The Walking Dead.' Een jonge man uit Montreal, Canada, Rick Genest, liet zich op zo'n manier tatoeëren, dat hij nu op een zombie lijkt. En het werkt wel voor hem, want hij is onder meer gecast door de regisseur van Lady Gaga en was model voor de kledinglijn van Jay Z.

Foto - YouTube

Dennis Avner of The Cat Man deed wel heel extreem met zijn tatoeages en verschillende implantaten. Helaas pleegde hij in 2012 op 54-jarige leeftijd zelfmoord.

Foto - YouTube

Als je de show de X-Files gezien hebt, ken je The Enigma. Hij verscheen ook in verschillende reality shows en documentaires. Zijn lichaam is bedekt met blauwe puzzelstukjes en hij heeft hoorntjes op zijn hoofd laten implanteren.

Foto - YouTube

Eric Sprague staat ook wel bekend als 'The Lizard Man' en is één van de eersten die zijn tong heeft laten splitsen. Ook heeft hij overal op zijn lichaam tatoeages van hagedissen en zijn zijn tanden gevormd als slagtanden.

Foto - YouTube

Tom Leppard, geboren als Tom Woolridge, staat bekend als The Leopard Man. Zijn lichaam zit onder de tatoeages die zorgen voor een luipaardprint. Hij had ooit een kluizenaarsleven aan de kust van Schotland en woont nu in een verzorgingstehuis. Hij is de oudste bekende man die volledig bedekt is door tatoeages.

Foto - YouTube

Tiger Lady, Katzen Hobbes was de voormalige vrouw van The Enigma. Zij is één van de zwaarst getatoeerde vrouwen en heeft haar lichaam bedekt met tijgerstrepen.

Foto's - YouTube

Stel je voor dat je 9.000 piercings op je lichaam hebt, waarvan 500 in het onderste deel. Elaine Davidson uit Schotland en Brazilië is recordhouder en heeft geen enkel plekje op haar lichaam waar geen piercing zit.

Foto - YouTube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021