Excite

Lippenstiftideeën voor de donkere huid

Elke teint is anders en kan geschikt zijn voor een bepaalde kleur make-up of oogschaduw. Van lichte tot donkere huid; je zult zien dat er specifieke kleuren zijn die geschikt zijn voor jouw huidtype.

Foto: Getty Images

Vrouwen met een donkere huid kunnen problemen hebben met het vinden van een lippenstift in de juiste kleur. Voor hen kan het een uitdaging zijn om de juiste tint te kiezen, die aansluit op hun huidskleur.

Foto: Getty Images

Afhankelijk van de stemming die je neer wilt zetten, zijn er verschillende tinten lippenstift die er geweldig uit zullen zien.

Foto: Getty Images

Koele of warme ondertonen zien er fantastisch uit op de donkere huid, dus er moet geen enkel probleem zijn bij het vinden van de beste voor jouw huid.

Foto: Getty Images

Warme kleuren zijn onder meer heldere rode en oranje tinten, die ervoor zorgen dat je lippen er echt uitspringen.

Foto: Getty Images

Kleuren zoals nude of brons passen het beste bij een donkere huid. Je kunt verschillende tinten hiervan combineren om er fantastisch uit te zien.

Foto: Getty Images

Rode, paarse en bessentinten zien er ook spectaculair uit in combinatie met een donkere huid. Ze blijven langer zitten op die heerlijke lippen.

Foto: Getty Images

Je kunt ook kiezen voor een diepe bordeaux-tint of bruin. Ook dit staat mooi bij een donkere huid. Ze zien er geweldig uit op je lippen, zonder dat ze er té opvallend uitzien.

Foto: Getty Images

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021