Excite

Een frisse en gezonde huid dankzij een fruitzuurpeeling

Een mooie huid is een groot goed. Je huid is namelijk één van de eerste dingen die opvallen aan je uiterlijk. Maar wat als je last hebt van puistjes of een grauwe, doffe huid? Dan kun je een fruitzuurpeeling uit laten voeren. Dit levert een mooie, frisse, gezonde én stralende huid op.

Organische fruitzuren

Een fruitzuurpeeling maakt gebruik van organische fruitzuren. Die worden zo op de huid aangebracht, dat ze de celaanmaak stimuleren. Hierdoor verdwijnen de oude cellen, die de huid minder mooi maken, en is er ruimte vor nieuwe cellen.

Wanneer kies je voor een fruitzuurpeeling?

Er zijn verschillende redenen om voor een fruitzuurpeeling te kiezen. Een dergelijke peeling kan bijvoorbeeld je huid veel mooier maken, als je last hebt van acne littekens. Die worden na een peeling veel minder goed zichtbaar. Ook als je nog een heel vette huid hebt, met mee-eters en/of acne kan een fruitzuurpeeling veel voor je doen. Ook andere problemen zoals ouderdomsvlekken, een slecht doorbloede huid of lijntjes en rimpeltjes kunnen verholpen of verminderd worden met een fruitzuurpeeling.

De behandeling

Een fruitzuurpeeling wordt uitgevoerd door een specialist. In de meeste gevallen bereid je je thuis al voor door speciale verzorgingsproducten te gebruiken. Na twee weken kun je de behandeling ondergaan. Dan wordt een laag van glycolzuur op je huid aangebracht. Na ongeveer een half uur wordt die laag weer verwijderd. Het is belangrijk om je huid goed te verzorgen na de behandeling, dat levert het maximale resultaat op. In de meeste gevallen zijn er zes tot acht sessies nodig om echt verschil te zien.

Nazorg

Hoewel een fruitzuurpeeling je huid uiteindelijk mooier en sterker maakt, kan deze er wel wat van gaan jeuken of een beetje rood worden. Dit verdwijnt echter snel. Het is wel heel belangrijk om in de dagen en weken na de behandeling de door de specialist meegegeven producten te gebruiken. Daarmee kalmeer je de huid en versterk je het resultaat.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021