Excite

Hoe gebruik je een glansserum?

Wanneer je last hebt van dof en futloos haar kan je behoorlijk chagrijnig worden. Gelukkig hebben de slimme cosmeticamerken overal een oplossing voor. Voor meer glans en een oplossing tegen opstandig haar gebruik je een speciale glansspray of een glansserum. Slechts één keer aanbrengen en je hebt er de hele dag geen omkijken meer naar.

Glansserum of glansspray?

Wat is het verschil tussen een glansserum en een glansspray? Beide haarproducten zorgen voor veel glans in je haar. Hierdoor gaat je haar er gezond en levendig uitzien. Een serum gebruik je na het haren wassen. Je doet een klein druppeltje op je handen en verspreid het product door je haren heen. Vervolgens style je het zoals je gewend bent. Een glansspray is een product dat je gebruikt na het stylen. Je kunt meer fixatie geven van bij een serum, maar het verzorgende aspect is minder.

Wat doet een glansserum?

Een glansserum verzorgt je haar van binnenuit. Het dringt door tot de kern van je haren en laat op deze manier het leven terugkomen in je lokken. Daarnaast maakt een glansserum je haar beter hanteerbaar, waardoor styling makkelijker wordt. Je haar wordt soepeler en minder opstandig. Sommige serums hebben naast glans terugbrengen in je haar andere eigenschappen, zoals het beschermen van je gekleurde haar of het aanpakken van pluizend haar.

Glansserum gebruiksaanwijzing

Omdat een serum vaak duur is, is het belangrijk om goed de gebruiksaanwijzing door te lezen. Zo voorkom je dat je het product verspilt. Vaak heb je maar weinig nodig. Met je handen verspreid je het serum door handdoekdroog haar. Spoel een serum niet uit.

Merken glansserum

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een glansserum, dus steeds meer cosmeticamerken nemen serums op in hun assortiment. Een favoriet van veel dames is John Frieda Frizz Ease Hair Serum of L'Oreal Professionnel Liss Ultime Reflexium Glans Serum. Beide glansserums kosten rond de vijftien euro. Ook merken als Andrélon en Guhl hebben serums in hun assortiment.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021