Excite

Glitter nagellak verwijderen

Een manicure met glitters is prachtig, maar glitter nagellak verwijderen blijkt soms een lastige opgave te zijn. Je watten scheuren op de glitters en je nagels drogen enorm uit van de hoeveelheid aceton die nodig is om je nagels van al die glitters te ontdoen. Het resultaat is vaak nog dat er hardnekkige glitters op je nagels blijven zitten, en hier en daar een verdwaalde glitter op je hand. Niet echt een verzorgde look natuurlijk. Hier lees hoe je zonder al te vele moeite de glitter nagellak kunt verwijderen.

Goede nagellakremover

Om glitter nagellak te verwijderen heb je een goede nagellakremover nodig, bij voorkeur zonder aceton. Met aceton werkt het beste, maar droogt je nagels en handen uit. Er bestaat zelfs speciale nagellakremover voor glitter nagellak, maar dat is wel een vrij prijzig product. Verder gebruik je watten en leg je aluminiumfolie klaar.

Aluminiumfolie om je vingertoppen

Maak een watje helemaal nat met nagellakremover en vouw het om je nagel heen. Doe dan een stukje aluminiumfolie om je vingertoppen, zodat het watje goed blijft zitten. Laat de nagellak remover zo'n vijf tot zeven minuten intrekken en haal het watje van je nagel af met een vegende beweging. Als het goed is zijn je nagels nu vrij van glitters.

Behandel je nagelriemen

Hoewel deze behandeling perfect is om nagellak in één keer te verwijderen, is het niet echt goed voor je handen en nagels. Gebruik daarom een goede handcrème en behandel je nagelriemen met een speciale olie om ze in goede conditie te houden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021