Excite

Op het internet goedkoop parfum vergelijken en kopen

Soms zijn parfums op het internet goedkoper dan in de winkel. Op het internet kun je goedkoop parfum vergelijken en kopen op speciale sites. Dit kan je een hoop geld schelen. In dit artikel vind je een paar van dergelijke vergelijkingssites.

Parfumbrooker.nl

Op de site van Parfumbrooker worden elke dag 53 Nederlandse parfumwinkels vergeleken en zo kan deze site precies vertellen welke website het parfum dat jij zoekt het goedkoopste heeft. Op de site zijn de parfums ingedeeld onder drie kopjes bovenin de site: Damesgeuren, Herengeuren en de Dagaanbiedingen. Ook staan hier algemene artikelen over parfum, zoals de geschiedenis van de parfum.

Beslist.nl

Op beslist.nl zijn een heleboel aanbiedingen te vinden van allerlei artikelen, dus ook van parfum. De site geeft aan waar je favoriete parfum het goedkoopste is. Op de site staat links een balk met allemaal kopjes. Parfum is te vinden onder het kopje Parfumerie. Wanneer daarop geklikt wordt, staan alle parfums op merknaam onder elkaar vermeld. De site geeft meteen aan waar de parfum het goedkoopste is en wat de prijs is.

Parfum Plein

Parfumplein.nl is een site die de geurtjes van verschillende sites vergelijkt op prijs en op de beste aanbiedingen. De verschillende dingen als aantal milliliter parfum en het soort parfum zijn te vinden in de balk rechts op de site en bovenin de site. De soorten parfum zijn ingedeeld in o.a. deze kopjes: Merken, damesparfum, herenparfum, eau de parfum en eau de toilette. Per kopje zijn de verschillende aanbiedingen onder elkaar gezet.

Dus ben je op zoek naar een goedkoop parfum, dan doe je er goed aan eens een kijkje te nemen op deze sites. En wie weet scoor je zo je lievelingsparfum voor een prikkie!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021