Excite

Op zoek naar gratis parfum testers?

Sommige mensen hebben altijd gratis parfum testers. Alsof ze er een neus voor hebben. Parfum testers zijn handig, omdat je daardoor kunt uitzoeken of een parfum bij je past. Je kunt het een dagje uitproberen en dit maakt het veel makkelijker beoordelen. Ook wordt er gebruik gemaakt van parfum testers, in de hoop dat je een flesje gaat kopen.

Je kunt parfum testers aanvragen via internet. Veel bedrijven bieden speciale testers aan en wanneer je deze aanvraagt krijg je het met een paar dagen in huis. De tester kan in een flesje zitten, maar ook op een papiertje. Je moet wel op tijd zijn, want vaak is er maar een beperkt aanbod. Wie als eerste komt heeft dus geluk. Er zijn sites, zoals gratiz.nl waarop je parfum testers kunt vinden. Ook wanneer je op Google zoekt, kun je wel iets tegenkomen.

Parfum testers zitten ook vaak in tijdschriften, zoals de Viva. Dit is niet altijd het geval en soms zitten de testers ook nog eens raar verpakt, zodat je ze echt meteen moet gebruiken. Dit is onhandig.

Wanneer je parfum koopt, heb je ook de kans dat je een gratis tester krijgt. Dit is dan vaak van een compleet ander merk. Bij drogisterijen kun je soms ook een leuk pakketje krijgen met onder andere testers er in. Ook kun je eventueel testers vragen in een parfumzaak. Zolang je niet van alle merken testers wilt, is dit doorgaans geen enkel probleem. Houd er echter ook rekening mee dat er misschien geen tester beschikbaar is van het merk naar keuze.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021