Excite

Nieuwe geur kopen? Test eerst met gratis samples de parfum op je huid

Er is geen accessoire die je outfit beter afmaakt dan een heerlijke geur. Maar een geur uitzoeken is nog niet zo makkelijk als het lijkt. Stap voor de grap maar eens een parfumerie binnen, meters achter meters vol met allerlei producten om je lekkerder te laten ruiken. Hoe vind je nou de juiste?

Een perfecte combinatie

Zoals iedere medewerk(st)er van een goede parfumerie je zal vertellen, is hetgeen dat een parfum maakt, de combinatie van de geur en jouw eigen lichaamsgeur. Dat klinkt misschien een beetje viezig, maar ga maar eens na dat wij onze partners onbewust ook selecteren op hun lichaamsgeur. Een goed parfum kan je dus ook echt aantrekkelijker maken voor het andere geslacht!

Test het parfum voor aankoop!

De beste manier om een geur te proberen is dus direct op je huid. En wat is daar nou beter voor dan de kleine gratis samples van parfum die je bij de parfumerie vaak cadeau krijgt bij je aankoop? Als je op zoek bent naar een nieuwe geur en je laat je informeren door het personeel, vraag dan voor je een dure aankoop doet om een kleine tester van de geur die je op het oog hebt. Zo kun je de parfum een paar dagen proberen. Krijg je veel complimentjes en aandacht? Vind je de geur aan het eind van de dag nog steeds lekker ruiken? Dan is de test geslaagd! Vraag bij aankoop eventueel om nog wat andere samples en wie weet heb je meteen een nieuw parfum voor op je lijstje!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021