Excite

Gratis samples voor parfum aanvragen op websites

Als je weleens parfum koopt, ken je de gratis samples wel die je krijgt ter promotie van een geur. Deze samples kun je echter ook gratis krijgen en hoef je niet eerst een ander geurtje te kopen. Gratis samples van parfum aanvragen op websites kan lucratief zijn als je het veel doet. In dit artikel een overzicht van verschillende sites.

Gratisvoorvrouwen.nl

Op de site gratisvoorvrouwen.nl is alles te vinden dat gratis is en voor vrouwen. Er staat parfum op bijvoorbeeld van Mexx. Naast de parfumsamples valt er veel meer te krijgen. De site is duidelijk afgestemd op vrouwen; er is gebruik gemaakt van veel roze. De verschillende gratis dingen zijn onderverdeeld in kopjes. De gratis samples van parfum vind je onder 'Schoonheid'.

Proefmonsters.nl

Ook de site proefmonsters.nl heeft niet alleen samples van parfum, maar een heleboel meer. Deze site is niet zoals bovenstaande alleen bedoeld voor vrouwen; ook mannen kunnen hier terecht. Maar ook op deze site zijn samples van parfum te vinden. De site is ook overzichtelijk ingedeeld en links staan er verschillende kopjes in het menu. De parfums vallen onder 'Beauty Producten'.

Mooigratis.nl

Ook mooigratis.nl is een site waarop parfumsamples te vinden zijn. En, net als bij de bovengenoemde, is ook op deze site niet alleen parfum te vinden. Ook mooigratis.nl maakt gebruik van kopjes en parfum is te vinden onder zijn een eigen kopje 'Parfum'. Wel zo handig.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021