Excite

Nieuw in beautyland, de Green Peeling

De Green Peel of Green Peeling, ontwikkeld door Dr. Med. Christine Schrammek is een vernieuwde en verbeterde versie van de normale huidpeeling. Green Peel is een intensieve huidbehandeling, die in tegenstelling tot veel andere peelings volledig bestaat uit natuurlijk producten. Het is een combinatie van kruiden, algen, mineralen, enzymen en vitamines. Afhankelijk van het huidprobleem kan de samenstelling van de peeling worden aangepast.

Voor wie is de Green Peel?

De Green Peeling is een middel voor mensen met een probleemhuid, denk aan acne, acne littekens, pigmentvlekken of een huid met veel tekenen van ouderdom en huid die onzuiver is in het algemeen. Mensen ondergaan een intensieve behandeling en een verbeterde huidconditie is het resultaat. Ook mensen die niet van chemische ingrediënten houden in hun schoonheidsproducten, kunnen met een gerust hart een Green Peeling ondergaan.

Hoe werkt de Green Peel?

Tijdens de behandeling met een Green peel wordt je huid eerst grondig schoongemaakt en verwarmd. Vervolgens wordt het speciale kruidenmengsel aangebracht en ingemasseerd op een speciale manier. De kruiden verwarmen je huid tot ongeveer 45 graden. De bovenste huidlaag ondergaat nu de peeling, waardoor je huid wordt gestimuleerd en de doorbloeding wordt verbeterd. Na twee dagen gaat je huid een beetje vervellen en dan wordt je nieuwe huid zichtbaar.

Het Green Peel resultaat

Na de behandeling zijn de stofwisseling en zuurstofopname van je huid aanzienlijk verbeterd. De productie van nieuwe huidcellen en collageen voor minder rimpels wordt gestimuleerd. De kleur en textuur van de huid zijn beter, grove poriën zijn kleiner en eventuele littekens en huidonzuiverheden zijn minder zichtbaar dan voor de peeling. Voor een optimaal resultaat zijn er minimaal drie behandelingen nodig, met tussenpozen van ongeveer vier werken. Het resultaat is een prachtige zuivere en verjongde huid.

Waar is de Green Peeling te doen?

In Nederland zijn verschillende dermatologische instellingen en salons die een Green Peel bij je kunnen doen. Denk aan de Soap Treatment Store in Amsterdam en Bergman Clinics. Vooraf aan de behandeling zal er een intakegesprek plaatsvinden om te bepalen waar de huidproblemen vandaan komen. Soms is een Green Peeling namelijk niet de oplossing, maar enkel een symptoombestrijding.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021