Excite

Onmisbaar deze winter: de Gucci haarstijl

We hebben Gucci allemaal van tassen, accessoires, schoenen en kleding. Maar ben je ook al bekend met de Gucci haarstijl? De Gucci haarstijl is een haarstijl die geïnspireerd is op de haarstijl van de modellen die de shows voor 2012 en 2013 lopen. En die stijl blijkt nu al een enorme hit te zijn.

Topkapper

De Gucci haarstijl is niet ontworpen door het merk zelf, maar in samenwerking met topkapper Luigi Murenu. De haarstijl is in feite heel eenvoudig en speciaal bedoeld voor vrouwen.

Het haar wordt los gedragen, met een middenscheiding. Het is niet nodig om het haar extra te krullen. Vervolgens wordt van de twee voorste lokken aan beide kanten een rolletje gemaakt, die achter op het hoofd met een mooie juweelspeld bij elkaar worden gebonden.

Het resultaat is een heel romantisch kapsel dat er niet alleen mooi uitziet, maar ook nog eens heel praktisch is. Je kunt zo namelijk wel je haar los dragen, maar het zit niet steeds in je gezicht.

Gucci met krullen

Je kunt deze haarstijl ook combineren met krullen. Het is dan het mooist om gebruik te maken van losse krullen. Was eerst je haar en zorg dat het handdoekdroog wordt. Borstel het dan door en maak in het midden een scheiding. Föhn het verder droog en pak een dikke krultang om wat losse krullen te maken.

Als je krullen snel uitvallen, kun je ze ook even vastzetten en insprayen met lak. Ze blijven dan langer zitten. Borstel de krullen daarna weer met je hand uit en zet je zijlokken vast.

Mooie speld

Een mooie speld is onmisbaar bij de Gucci haarstijl. Deze spelden kun je bijvoorbeeld vinden in winkels met accessoires. Het is leuk om er een aantal te hebben, in verschillende kleuren en stijlen. Zo kun je altijd combineren, ongeacht wat je draagt. Eventueel kun je de speld ook zelf maken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021