Excite

Franse klasse: make-up van Guerlain

Als er één land is dat bekend staat om haar klasse op het gebied van mode en uiterlijke verzorging, dan is het wel Frankrijk. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Guerlain daar vandaan komt, één van de oudste parfumhuizen ter wereld. Gelukkig voor ons heeft dat parfumhuis haar assortiment door de jaren heen uitgebreid en is er nu ook make-up verkrijgbaar.

Guerlain: hoe het begon

Guerlain is oorspronkelijk begonnen als parfumhuis. Het huis werd in 1828 opgericht, door meneer Guerlain. Zijn familieleden hebben het huis nog tot 1994 geleid en waren onder meer verantwoordelijk voor de toevoeging van make-up. De make-up van Guerlain is tweeledig; aan de ene kant is het absoluut trendsettend en kun je hier kleuren vinden die ook op de catwalk te signaleren zijn. Aan de andere kant zijn ook klassieke producten in het assortiment opgenomen, denk aan knalrode lippenstift en mooie, blauwe oogschaduw.

Verzorging met Guerlain

De producten van Guerlain zijn niet alleen mooi, ze hebben ook een verzorgende werking. Neem bijvoorbeeld de Shine Automatic Brilliance lippenstift, een lippenstift die voor een zeer glanzende afwerking zorgt. Zo glanzend, dat je zelfs geen lipgloss meer nodig hebt. Dankzij de vochtinbrengende werking, houdt de lippenstift je lippen niet alleen op kleur, maar ook zacht en glad. En dat geldt ook voor bijvoorbeeld de Parure foundation. Deze foundation laat zich gelijkmatig over het gezicht verdelen en neemt de textuur van de huid aan. Hierdoor voelt de foundation fris en sluit hij de huid niet af. Dit verkleint de kans op puistjes en oneffenheden, iets waar je met een gewone foundation soms wel sneller last van kunt hebben.

Make-up advies

Guerlain make-up wordt meestal verkocht in de luxere warenhuizen. Hier kun je ook advies vragen over de producten. Doe dit vooral, want de adviseurs hebben geleerd voor het maken van een huidanalyse en het adviseren van producten die het beste bij jouw teint staan. Zo voorkom je miskopen en weet je dat je altijd iets hebt waar je echt beter van wordt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021