Excite

Gwyneth Paltrow opent kapsalon

Gwyneth Paltrow opent een kapsalon. De actrice heeft moeite met stilzitten, want het is haar zoveelste ‘groene’ initiatief. De kapsalon is een samenwerking tussen Gwyneth Paltrow, haar personal trainer, haar rechterhand Tracy Anderson en haar haarstylist David Babaii. Met z’n drieën gaan ze de uitdaging aan om bezoekers van de salon naast een prachtig kapsel, een gezonde levensstijl bij te brengen.

Blow dry bar

Gwyneths kapsalon is dus geen gewone kapperszaak. Het wordt een zogenaamde blow dry bar, geïnspireerd op Gwyneths gezonde levensstijl. In een interview met Elle UK geeft ze toe zelf nooit goed te zijn geweest in het föhnen van haar lokken en het dus altijd door professionals heeft laten doen. Tijdens de blow dry worden klanten voorzien van lifestyletips, zodat iedereen net zo gezond kan worden als Gwyneth.

Gezonde producten

Paltrows haarstylist Babaii noemt de kapsalon een ‘feel good’ salon. “Het draait allemaal om gezonde ingrediënten en gezonde producten. Je krijgt niets dat je thuis niet zelf kan doen.” Volgens Babaii zijn de producten compleet anders dan stylingproducten die je zelf in de winkels kunt kopen. Zo is alles compleet vrij van chemicaliën. De productlijn wordt exclusief ontwikkeld door David Babaii zelf en is voorlopig alleen te koop in de salon zelf.

Kapsels föhnen

Wil jij je haar wel laten doen bij de blow dry kapsalon van Gwyneth Paltow? De salon ‘DreamDry’ opent op 4 april in Brentwood in Californië. Overigens kun je er niet alleen terecht voor een haardracht a la Gwyneth, ze kunnen allerlei kapsels föhnen. Bijvoorbeeld de krullen van Kate Hudson!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021