Excite

Populaire haarkleuren voor zomer 2011

"Rood is het nieuwe blond deze zomer," roepen de haarstylisten. En dat is waar. Het is een van de populaire haarkleuren in de zomer van 2011. Maar er zijn meer trends op het gebied van haarkleuren.

Rood

Rood haar hebben is niet langer vreselijk. Ook uitgescholden worden voor "Vuurtoren!" behoort tot het verleden. Het is hipper dan ooit. Bekende sterren als Blake Lively, Kristen Stewart en Drew Barrymore hebben de trend al met open armen ontvangen. Je kunt kiezen voor vlammend rood of voor subtiele rood reflexen. Bij deze reflexen zijn warme roodtinten, zoals koperrood, het meest geschikt.

The Fade

'The Fade' is kleurverloop in het haar. De aanzet van het haar vervaagt naar lichtere haarpunten. Het is belangrijk bij deze coupe dat het een kleurverloop is dat duidelijk opvalt. Het gaat van een diepe kleur bij de aanzet naar een lichte kleur bij de haarpunten. Doordat er meerdere kleuren en kleurschakeringen in het haar worden gebruikt, komt er meer beweging in het kapsel.

'The Fade' is een haarkleurtrend die minder opvallend is dan een eerdere trend waarin meerdere kleuren werden verwerkt tot een scherp contrast. Daar draaide het om tegenovergestelde kleur en daar gaat het van zwart naar blond met een abrupte grens.

Glans

Haar moet dit seizoen glanzen. Helemaal wanneer het geverfd is. Haar dat glanst wordt gezien als gezond haar. Gezond en glanzend is dan ook de trend. Het is van groot belang dat je haar in een goede conditie is door het goed te verzorgen. In de zomer is het nog belangrijker om goed voor je haar te zorgen. Zon, zee en strand kunnen het haar namelijk flink beschadigen. Om de glans terug te krijgen, bestaan er verscheidene salonbehandelingen. Deze behandelingen geven die glans weer terug aan je haar. Vraag ernaar bij de kapper!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021