Excite

Haartips van de Olsen Twins

Mary-Kate en Ashley Olsen hebben altijd de perfecte rommelige coupe. Hoewel hun kapsels er uit zien alsof de dames er nauwelijks tijd in hebben gestoken, komt er natuurlijk altijd een professionele hand aan te pas. Nu spreekt eindelijk de haarstylist van de Olsen Twins, Mark Townsend, met haartips voor dezelfde look als de beroemde tweeling.

Droogshampoo

Het grootste geheim van de rommelige, maar gestylde coupe van de Olsen Twins is droogshampoo. De tweeling zweert bij het product, dat hen de warrige maar nette look geeft. Maar vooral de “fantastische textuur” is iets waar Townsend vol lof over spreekt. “Alles wat ik weet over textuur van haar heb ik van Mary-Kate en Ashley geleerd,” vertelt hij in New York Magazine. “Ze zijn gezegend met een fantastische textuur en een natuurlijke slag in hun haar, dus het duurt nooit lang voordat we die perfecte rommelige look hebben.”

Opsteken

Voor gelegenheden laten de Olsen Twins hun haar ook wel eens opsteken. Hun eigen regel is opsteken met een maximum van vijf schuifspeldjes: net genoeg om stevigheid te geven. De droogshampoo zorgt voor voldoende structuur, zodat het kapsel een hele avond op zijn plek blijft zitten.

Zelfgemaakte conditioner

Doordat het haar van de Olsen Twins veel wordt gestyled, heeft het veel verzorging nodig. Dat krijgen Mary-Kate en Ashley met een zelfgemaakte conditioner met onder andere kokosnoot olie, amandelolie, jojoba olie en vitamine E. “Ik heb ze aanbevolen de conditioner voor het zwemmen, en tijdens het zonnebaden in te doen,” vertelt Mark Townsand. “Toen ze terugkwamen van vakantie vroegen ze me allebei om nog meer conditioner. Ik voelde echt een verschil in hun haar. Nu gebruiken ze het een paar keer per week en laten het ongeveer een uur intrekken.”

Ook zelf je haar behandelen, net als de Olsen Twins? Lees hier een aantal recepten voor doe-het-zelf haarmaskers.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021