Excite

Haartrend voor heren: het kapsel van Pellè

Feyenoord-voetballer Graziano Pellè zet de haartrend voor heren van dit moment: het kapsel van Pelle. De haardracht is beter bekend als de schoolboy-scheiding. Het kapsel is één van de redenen dat de Italiaanse spits het zo goed doet bij de dames. Samen met de opkomst van herenkappers - barbiers - is het kapsel van Pellè een absolute must voor iedere modebewuste man.

Retro-kapsel

In Italië was het retro-kapsel voor de man al razend populair, maar sinds Graziano zich in de aandacht speelt bij de Rotterdamse club vallen steeds meer Nederlandse mannen voor het kapsel van Pellè. Ook jonge Feyenoord-fans houden van de schoolboy-scheiding. Bij verschillende barbiers zijn al jochies gespot van amper tien jaar oud, die met de haartrend voor heren gezien willen worden. Graziano Pellè wordt overigens zelf gekapt bij New York Barbershop, natuurlijk in Rotterdam.

Strakke scheiding

Zelf het kapsel van Pellè maken? Begin dan met het laten knippen van het juiste model. Een strakke scheiding krijg je door het haar te scheren. Zo hoef je in de ochtend niet te zoeken naar een strakke scheiding. Een scheiding scheren klinkt heftiger dan het is. Vraag om een dunne scheiding als je het niet aandurft.

Stylingproducten

Voor een goed kapsel zoals Pellè heb je de juiste stylingproducten nodig. Onderdeel van de haartrend is een wet look. Die verkrijg je door een gelwax of pomade. Neem een flink hand vol en boetseer zo je haar in model. Wanneer je haar strak is opgeknipt bereik je zo het beste resultaat. Het is gemakkelijk als je haar handdoekdroog is. Heb je weerbarstig of eigenwijs haar? Föhn het dan in model en kam je haar strak.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021