Excite

Haartrends 2014 voor festivals

Deze zomer kom je helemaal trendy op muziek- en dansfeesten met de haartrends van 2014 voor festivals. Ga jij naar Lowlands, Pinkpop of één van de andere muziekfestivals? Probeer dan deze haartrends uit: eenvoudig en ook met ongewassen haar leuke kapsels voor festivals.

Bandana

Terug naar de natuur met de meest populaire van de haartrends van 2014: de bandana. Veel sterren zijn gespot met de bandana om hun lokken uit het gezicht te houden tijdens danssessies en concerten tot diep in de nacht. Gebruik een ouderwetse boerenzakdoek voor een stoere look, of een bloemensjaal bij een hippie outfit. Zet je haar vast in een rommelige knot achterop je hoofd. Knoop de bandana bovenop je hoofd ter hoogte van je oren. Trek wat lokken los aan de voorkant voor een speels effect.

Groen haar

Groen haar vraag je je af? Maar een aantal zangeressen hebben groen haar tot een van de grootste haartrends van 2014 op festivals gemaakt. Denk aan een lichte gifgroene glans op blond haar, of groene plukken in de onderste laag van je kapsel of in de punten. Wil je zelf aan de slag met groene haarverf? Zorg dan dat je haar blond genoeg is om de gifgroene kleur voldoende tot uitdrukking te laten komen.

Vlechten

Handig als je op zoek bent naar leuke kapsels voor haar dat snel vet wordt: je haar in vlechten. Een van de haartrends van 2014 voor festivals is namelijk je haar in vlechten dragen. Niet twee vlechtjes, of één lange vlecht, maar liefst je haren invlechten als haarband, of een krans van vlecht om je hoofd. Hoe gekker hoe beter, maar houd het wel vrouwelijk en stoer.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021