Excite

Terugkerende haartrends voor zomer

Ieder jaar wanneer de zomer weer voor de deur staat willen we wat anders met ons haar. Logisch, want de winter moet eruit en niets is fijner dan de schaar in je lokken, of een lekker pittige nieuwe haarkleur. Lees hier over de haartrends die elke zomer weer trendy zijn in het modebeeld.

Zomer haarkleur

Iedere vrouw die haar haren kleurt weet wat het doet voor je humeur als je je haarkleur een opknapbeurt geeft. Om de zomer goed te beginnen, ga je voor een paar tinten lichter dan je normale haarkleur. Hierdoor lijkt het meteen alsof je al een paar dagen in de zon hebt gelopen. Het beste recept voor een gezonde uitstraling! Je kunt je hele kapsel lichter verven, maar leuker is het om de bovenste laag van je haar lichter te kleuren dan haar dat daaronder groeit. Hierdoor krijg je een zomerse uitstraling, als het ware een coupe soleil. Highlights aanbrengen in je haar geeft ook een echte oppepper na de winter.

Bijzondere zomerse haarkleur

Wil je een opvallende haarkleur en lijkt blond je niks? Ga dan voor een lichtroze tint, de 'strawberry blond'. Deze kleur is een van de haartrends deze zomer die je huid echt laat stralen.

Zomerse kapsels

Lang haar in de zomer kant vervelend zijn. Het is al warm, en je haren houden nog meer warmte vast. Vraag je kapper of ze lange kapsels in lagen kunnen knippen. Je haar kan dan ook gemakkelijk uitgedund worden, waardoor het lichter aanvoelt. Als je plannen hebt om lang op een tropische vakantie te gaan, zorg dan met lang haar dat er geen plukjes in je gezicht kriebelen. Een kort kapsel is de oplossing.

Haaraccessoires

Echte haartrends voor de zomer zijn haaraccessoires. Denk aan verschillende knipjes en bloemenspeldjes, waarmee je voor de zomer helemaal 'on trend' bent. Ook zien we nog steeds haardbandjes en accessoires met veren voor een echte bohemien festival look voor je kapsel. De trend van hoofddoekjes is verandert naar sjaaltjes die je als een haarband om je hoofd knoopt. Liefst met het strikje bovenop je kapsel.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021