Excite

Handige make-uptips

Deze make-uptips zijn ideaal voor jou. Je kunt precies te weten komen wat voor jou werkt en hoe je make-up kunt aanbrengen. Je zult deze tips vast goed kunnen gebruiken.

Kleur van de foundation

Wil je foundation gebruiken? Dan is het van belang dat de kleur perfect is afgestemd op de kleur van je huid. Test de kleur dan goed voordat je hem koopt, bijvoorbeeld op je hand. Een te donkere kleur geeft je een neppe huidskleur en dat ziet er vaak erg lelijk uit.

Voorkom dat mascara uitloopt

Het is natuurlijk geen gezicht als je mascara uitloopt en er donkere plekken onder je ogen verschijnen. Zelfs waterproof mascara is geen goede oplossing hiervoor. Wat wel vaak werkt, is om wat poeder onder je ogen te doen. Dat voorkomt dat de mascara uitloopt. Het poeder kun je met de basis make-up al aanbrengen.

Meerdere lagen mascara

Je wimpers zullen voller lijken wanneer je meerdere lagen mascara gebruikt. Probeer hier een beetje mee te experimenteren. Te veel is niet mooi, maar het kan zeker een toegevoegde waarde zijn om meerdere lagen te gebruiken.

Vollere lippen krijgen

Met lipgloss kun je ervoor zorgen dat je lippen voller lijken. Als je kiest voor een lichte kleur, lijken je lippen voller. Hoe lichter de lipgloss, hoe voller je lippen uiteindelijk zullen lijken.

Kies oogschaduw die bij je past

Kies een oogschaduw die bij je past. Dit is best experimenteren, maar je zult verschillende kleuren moeten proberen om te achterhalen welke kleur jouw gezicht mooier maakt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021