Excite

Herfst trends in nagellak

Een nieuwe seizoen betekent nieuwe kleuren nagellak, maar welke kleuren moet je in het najaar van 2013 dragen? In dit artikel zetten we de herfst trends in nagellak voor je op een rij.

Vijftig tinten grijs nagellak

Niet alleen het boek en de geplande film zijn populair, ook op de nagels doen alle tinten grijs het goed. Van nude-tinten met een grijze ondertoon, tot een crème-kleurig grijs en heel licht wit-grijs. Misshcien niet heel spetterend, maar zeker geschikt voor kantoor en als accessoire bij een minimalistische look met veel pastels.

Blauw

Net als in kleding, is blauw ook een trend in nagellak dit seizoen. Van marineblauw tot deminkleur. Probeer bij donkere tinten te kiezen voor een lak zonder glans, om een te koel effect te vermijden. Voor een denim-look kies je licht kobaltblauw met een mooie glans. Ook donker-turkoois is een trendy keuze dit najaar.

Koele roodtinten

Knalrood is deze herfst echt trend-af. Kies voor meer koele afgeleiden van de kleur, zoals pruimkleur met een lichte metallic glans. Liever iets lichters? Ga voor metaal-achtige kleuren met lichtroze, goud, en koper voor een warm resultaat.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021