Excite

Het One Direction parfum komt eraan!

One Direction-fans opgelet, want er wordt steeds meer bekend over het One Direction parfum. Na de officiële aankondiging twee weken geleden, weten we nu dat de geur vanaf midden september in de winkels moet liggen. In Amerika verschijnt de parfum op 29 augustus. De One Direction parfum wordt geproduceerd door een Zwitsers bedrijf, Firmenich, en gaat afhankelijk van het formaat tussen de 33 en 61 dollar kosten.

Parfum ‘Moments’

Vier van de vijf bandleden presenteerden hun nieuwe geur begin juni in een speciaal evenement in Londen. Liam Payne, Louis Tomlinson, Zayn Malik en Harry Styles onthulden dat het parfum ‘Moments’ gaat heten, naar de eerste single van het album ‘Up All Night’. Het flesje heeft de vorm van een kroon met een zilveren dopje, aan de binnenkant zit een roze bloem. Op het doosje zijn de leden van One Direction te zien. Volgens Firmenich is de One Direction parfum een ode aan de populairste boyband van het moment en hun fans.

Geur One Direction parfum

Ook over de geur van de One Direction parfum is al iets bekend. Het gaat een mix worden van bloemige en fruitige geuren, met tonen van grapefruit, wilde bessen en ander rood fruit. Verder zit er jasmijn, witte patchouli en muskus in de geur. De One Direction-mannen twitterden dat zij in ieder geval weg zijn van het boeket.

Exclusieve lancering in Harrods

Wie als eerste de One Direction parfum in handen wil krijgen zal in augustus naar het Britse warenhuis Harrods moeten. Daar is de exclusieve lancering van de geurlijn. Naast het parfum zijn er plannen om onder meer een bodylotion, een douchegel en een deodorant uit te brengen. Rond de feestdagen zullen er naar alle waarschijnlijkheid speciale cadeausets worden verkocht.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021